Suunnittelutoimisto PELVO on Espoolainen suunnittelualan yritys.

Toimialaamme kuuluvat Sisustusarkkitehtuuri, Arkkitehtuuri ja Kalustesuunnittelu niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Suunnittelemme myös yritysten toimitiloja, messuosastoja sekä näyttelyjä.

Sisustusarkkitehtuurin alueella suunnittelemme ammattitaidolla asuntojen saneeraukset ja muutostyöt, sekä uudiskohteisiin sisätilat materiaaleineen, valaistuksineen ja tilajärjestelyineen. Laadukkaita ja viimeisteltyjä suunnitelmia täydentävät tarvittaessa myös irtokalusteet ja -valaisimet, verhot ja matot. Yritykselle suunniteltavat tilat voivat olla toimistotiloja, liiketiloja tai vaikkapa messuosastoja. Laadukkaasti suunniteltuina ja toteutetuina ne viestivät positiivisia asioita yrityksestä ulospäin ja sitä kautta edistävät myyntiä. 

Arkkitehtuurin alueella olemme suunnitelleet pientaloja ja huviloita yksityisasiakkaille. Sisustusarkkitehdin koulutus antaa lisäarvoa uudiskohteenne suunnittelulle. Suunnittelufilosofiamme lähtee usein ´sisältä ulos´, eli mietimme ensin sisätilojen toiminnallisuutta arjen elämässä ja sen jälkeen viimeistelemme ulkokuoren laadukkaasti ja modernisti. Suunnitelmaa täydentävät pihasuunnittelu sekä talon sisustuksen suunnittelu. Näin kokonaisuus säilyy hallittuna alusta loppuun. 

Kalustesuunnittelun osuus rakennusprojektissa on merkittävä. Luonnollisesti suunnittelemme kiintokalusteet usein mittojen mukaan tehtyinä taaten näin persoonallisen ja yksilöllisen lopputuloksen tai suunnitelman lähtökohtana voi olla valmiiden kalusteiden käyttö. Olemme myös suunnitelleet ja valmistaneet lukuisia, pääosin puisia irtokalusteita. Jotta lopputulos olisi yksilöllinen, voidaan myös
irtokalusteet suunnitella tilaajan toiveen ja koko sisätilojen arkkitehtuurin mukaisesti.

SUUNNITTELUTOIMISTO PELVO  I  info @ erkkipelvo.com  I  040 828 1215  I  www.erkkipelvo.com  I   Nöykkiönpuro 19 - 02300 - Espoo